Hírek Rólunk Alkalmasság vizsgálatok repülőorvosi vizsgálatok pszichológiai tevékenység Járóbeteg ellátás Egynapos sebészet Kapcsolat Galéria English
2020-05-04 19:20
Betegtájékoztató
Tisztelt Betegeink!

Az MH Egészségügyi Központ Repülőorvosi Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetben a járvány elleni sikeres országos védekezés miatt a legtöbb nem sürgős ellátás újraindulhatott.

Kiemelt fontosságú továbbra is a telefonos konzultáció a szakorvosainkkal, szakrendeléseinkkel, ami során olyan döntés is születhet, ami alapján az orvos-beteg találkozó indokolt vagy elégséges a tanácsadás, elektronikus ügyintézés. Előbbi esetben a beteg előjegyzést kap és ez alapján fogadni tudjuk. A szakrendelések kapacitása ezekre a találkozókra azonban le van szűkítve, csak korlátozott létszámban tudunk betegeket fogadni egyelőre. Az Intézet mindeközben átáll az elektronikus betegirányítási rendszerre, az átállás miatt fennakadások lehetségesek.

Az Intézetbe továbbra is „előszűrés”-t követően (kérdőív/hőmérő) lehet belépni, e miatt az érkezők feltorlódhatnak a reggeli órákban. Kérjük, e mellett, az előjegyzett időponkot lehetőség szerinti pontos betartását, melyhez 15 perccel korábban javasolt érkezni az Intézet bejáratához.

Az jövőben várható változások kapcsán a lehetőségekről, szolgáltatásokról és szabályokról frissített tájékoztatást fogunk adni a honlapon.

Magyar Honvédség Repülőorvosi Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet 

legfrissebb
legolvasottabb
Elérhetőségeink
MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóság Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet (MH EK RAVGYI)


 

Intézetvezető:
Dr. Sasi Ágnes ezredes intézetvezető főorvos


Cím:
6000 Kecskemét, Balaton utca 17.

GPS koordináták:

46 054.6951' N
019 040.7920 ' E

Telefon:
06-76/581-600
HM:
02-43-3111
02-43-3211

Fax:
           06-76/581-604


HM: fax:

      
    02-43-3466

email:

mh.ek.ravgyi.ugyvitel@hm.gov.hu

 

 Időpontkérések és előjegyzésekkel kapcsolatos hasznos információk itt!

Partnereink

   
kiemelt témák
Térkép
Igényjogosulti Referatúra
Alkalmasságvizsgálat GYIK
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu